Каас замовила киянам чорну кімнату, електрика і дантиста

19 листопада 2013, 10:53

Французька зірка Патрісія Каас другий рік поспіль їде до Києва з програмою-присвятою легендарній Едіт Піаф. У райдері Каас прописана навіть температура, яку мають підтримувати у концертній залі.

Крім того, співачка замовила організаторам чорну кімнату, двох лікарів та особистого помічника, пише "Комсомольська правда в Україні".

Поселять Патрісію в її улюбленому готелі, у номері за 3400 євро на добу.

В аеропорту організатори зобов'язані посадити співачку у "Mercedes" S- класу з водієм, а її музикантів - у VIP-мінівен на 6 місць. Також мають бути надані два VIP-мікроавтобуса для супроводжуючих і великий бус для перевезення багажу колективу.


З моменту прибуття зірки в концертний зал і до її від'їзду температура в приміщенні повинна бути 21C, а сцена обладнана кімнатою для перевдягання та задрапірована чорною тканиною.

Танцювальне покриття на сцені має також бути чорним і килимовим певної фірми. Вісім рушників для рук на сцені теж повинні бути чорними.

Схоже, Каас перебуває у траурі після смерті улюбленої болонки

Також зірка наполягає, щоб під час концерту був присутній досвідчений електрик з "гарним знанням точок підключення на майданчику", і суворо заборонила робочим вживати "алкоголь і будь-які недозволені речі".

Цікаво, що Каас просить організаторів заздалегідь надати їй номера телефонів двох терапевтів, які в разі потреби зможуть негайно приїхати на майданчик, а також надати їй кваліфікованого дантиста, який працює в "дуже хорошій лікарні".

Крім того, Патрісії знадобиться помічник для виконання дрібних доручень, якому необхідно надати 300 євро готівкою.

Для себе і групи співачка замовила сім великих гримерок. В одній з кімнат має бути пральна машина, а в своїй гримерці зірка бажає споглядати вази з живими квітами – білими трояндами.

Окремим пунктом значиться наявність душової кабіни в гримерці Патрісії. При цьому лазневі рушники мають бути спеціально випраними, щоб вони стали м'якішими.

Крім 6-ти пляшок французької мінералки, Каас попросила за лаштунки чотири банки кока-коли, чай і каву, лимон і мед. На закуску - тарілочку з фруктовим асорті і ще одну з печивом і "найкращими українськими солодощами".

Для свого менеджменту співачка замовила дві пляшки "хорошого червоного і білого вина".

Каас заздалегідь попередила організаторів, що разом зі своєю командою буде вечеряти рибою і стейками в ресторані французької кухні в центрі Києва.

До речі, це вперше Патрісія завітає до Києва без своєї улюблениці – болонки Текіли. Як відомо, песик нещодавно помер.

Фото з Facebook Патрісії Каас

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів