Мадонна очолила рейтинг зіркових заробітчан

20 листопада 2013, 10:19

Американська співачка Мадонна стала найбільш високооплачуваним музикантом за версією журналу "Forbes".

Поп-діва зуміла заробити за рік 125 мільйонів доларі. Більшу частину цих грошей Мадонні приніс її всесвітній тур "MDNA".

Мадонна очолила рейтинг "Forbes"

У спину Мадонні цього року дихає співачка Lady Gaga - епатажна зірка посіла друге місце із заробітком у 80 мільйонів доларів.

Як відзначає "Forbes", Gaga мала усі шанси обійти свою старшу конкурентку, якби на початку року її гастрольні плани не змінилися через травму стегна.


Крім того, у листопаді - вже після завершення звітного періоду для рейтингу - Lady Gaga випустила новий альбом "ARTPOP". Тож, за прогнозом "Forbes", при успішному турне співачка має усі шанси наступного року вирватися на перше місце.

Lady Gaga мала усі шанси стати першою

Трійку зіркових заробітчан закриває співак Бон Джові. Він зумів за рік збагатіти на 79 мільйонів доларів.

Джон Бон Джові увійшов до трійки лідерів

У першу п'ятірку найбільш високооплачуваних музикантів 2013-го року потрапили також американський виконавець кантрі Тобі Кіт (65 мільйонів доларів) і британські рокери "Coldplay" (64 мільйони).

Далі в рейтингу йдуть канадський поп-співак Джастін Бібер (58 мільйонів), американська кантрі-зірка Тейлор Свіфт (55 мільйонів), ветеран британської естради Елтон Джон (54 мільйони), американська зірка R'n'B Бейонсе (53 мільйони) і ще один виконавець кантрі із США Кенні Чесні (53 мільйони).

До слова, саме концерти були головним джерелом доходів і у Мадонни, і у Lady Gaga, і групи Джона Бон Джові та інших представників ТОП-10.

Але у рейтингу присутні й такі артисти, які заробили грошей не співом, а іншими справами. Так, репер P. Diddy значну частку своїх доходів за рік отримав на рекламі горілки та посів 11- е місце з 50 мільйонами доларів.

Фото "АР" з сайту "Forbes" та "Reuters" з сайтів entertainment.in.msn.com і politico.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів