Ващук опинився в реанімації після серйозної ДТП. ОНОВЛЕНО

20 листопада 2013, 16:07

Футболіст Владислав Ващук потрапив в аварію. Зараз він із численними травмами перебуває в реанімаційному відділенні однієї з київських лікарень.

Про це пишуть "Факти".

Аварія сталася рано вранці 20-го листопада. Як повідомила на своїй сторінці в Facebook колишня дружина Ващука Маргарита Січкар, його стан оцінюється як середньо тяжкий. У нього перелами ребер та забій легені.

"Руки, ноги і голова цілі. Зараз він поки що знаходиться в реанімації", - написала Маргарита, попросивши не турбувати ані її, ані персонал лікарні.


Владислав Ващук постраждав у ДТП

"Подробиць аварії не знаю. З'ясовує міліція", - додала Січкар.

За даними "Магнолії ТВ", аварія сталася у Святошинському районі столиці, о 7 годині ранку. Автомобіль футболіста "Тойота Кемрі" рухався по Кільцевій дорозі (Жулянський шляхопровід) у напрямку вулиці М.Трублаїні.

У попутному напрямку рухався вантажний автомобіль марки "Форд". За словами співрозмовника, попередньо встановлено, що футболіст намагався здійснити різкий маневр і обігнати вантажівку з правого боку, однак, з невстановлених причин, маневр закінчився зіткненням двох автомобілів.

Нагадаємо, це не перша аварія за участю Владислава. У квітні 2010-го року футболіст разом з сином потрапив у ДТП, але обидва відбулися легким переляком.

Фото "Tochka.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів