Син Алена Делона отримав умовний термін

21 листопада 2013, 12:12

Син французького актора Алена Делона отримав строк.

Суд в Швейцарії засудив дев'ятнадцятирічного Алена-Фаб'єна до п'яти місяців позбавлення волі умовно у справі про стрілянину в квартирі його батька, повідомляють "РИА Новости" з посиланням на видання "Tribune de Geneve".

Сина Делона визнали винним в нанесенні серйозних тілесних ушкоджень з необережності і ненаданні допомоги людині в небезпеці.

Окрім цього хлопець порушив закон про носіння зброї, а також давав помилкові заяви після інциденту зі стріляниною на вечірці.

19-річному сину Алена Делона вдалося уникнути в'язниці

При цьому з нього зняли звинувачення в тому, що він поставив під загрозу життя іншої людини. Суд визнав інцидент нещасним випадком.

"Для нього було необхідно якомога швидше перегорнути цю сторінку , яка його невідступно переслідувала , і спокійно перейти до дорослого життя" , - зазначив адвокат сина Алена Делона.

Як відомо, інцидент зі стріляниною стався на вечірці 30-го червня 2011-го року. Коли Ален-Фаб'єн і його друг намагалися відняти один у одного пістолет, він випадково вистрілив. Куля потрапила в 16-річну дівчину. Вона отримала поранення в живіт.

Фотоlefigaro.fr

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів