Малиновську звинуватили у вживанні наркотиків

25 листопада 2013, 15:27

Російську телеведучу Машу Малиновську застукали за вживанням наркотиків.

Артистка, яка нещодавно перефарбувалася у брюнетку, опинилася в центрі скандалу, про що сама ж і написала в Instagram.

У своєму мікроблозі Малиновська виклала повідомлення якоїсь дівчини, яка буцімто бачила її за вживанням кокаїну на дні народження спільного знайомого.

"А що ти видалила фото з ​​Жене? ))) Ми всі були вражені , якими обсягами ти е..... кокос в туалеті))) Ганьба)))", - написала про Машу "спостержлива гостя" свята.


Телеведуча поспішила заявити, що все сказане - наклеп.

"Як це все ж прекрасно, о миле дитя. Ви, судячи з фото, юні, проте до моєї радості досягли вже віку кримінальної відповідальності відповідно до Конституції РФ. Однак давайте по порядку. Видалила фото з ​​Женею, тому що це був розіграш, сюрприз, для гостей і іменинника і необхідність в цій фотографії відпала, щойно тільки розіграш був викритий", - пояснила Маша.

Малиновську звинуватили у вживанні кокаїну

Малиновська підтвердила, що дійсно відвідувала дамську кімнату, щоб підправити зачіску і макіяж, проте в туалетні кабінки навіть не заглядала. На довершення всього, телеведуча пообіцяла подати заяву на наклепницю до суду, а також висловила готовність здати аналіз на виявлення наркотику в крові.

"Отже , я буду вельми вдячна вам за свідчення в суді які підтвердять справедливість і достовірність ваших слів... Я так само готова пройти всі необхідні дослідження, які доведуть відсутність зазначеної речовини в моїй благородній, блакитній крові))", - заявила Маша.

На думку Малиновської, кожен має відповідати за свої вчинки і нести за них адекватне покарання.

"І нехай я буду великою занудою, і втрачу масу друзів і співчуваючих хіпстерів, але я ЗА тюремне ув'язнення дам, що влаштували панк-молебень у церкві і вже тим більше я буду ЗА адекватне покарання, виключно в рамках Конституції РФ вас за жахливий наклеп, за завдану мені моральну шкоду, а так само, можливо шкоду діловій репутації...", - написала розлючена Маша.

Фото з Instagram Малиновської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів