У зірки "Карти, гроші, два стволи" виявили рак

25 листопада 2013, 17:02

Британський актор та колишній футболіст Вінні Джонс має серйозні проблеми зі здоров'ям - у зірки фільму "Карти, гроші, два стволи" виявила рак шкіри.

Та якщо у його колеги - актора Х'ю Джекмана - діагностували базально-клітинну карциному, то у Джонса виявили меланому, яка щороку вбиває тисячі чоловіків і жінок, повідомляє "Сontact Music" з посиланням на "The Sun".

48-річний Вінні каже, що помітив щось на зразок бородавки у себе на шкірі ще в лютому, але пішов до лікаря не відразу. Коли ж нарешті він зважився перевіритися у лікаря, виявилося, що у нього - одна з найнебезпечніших форм раку шкіри.

Актор вважає, хвороба виникла від того, що більшу частину свого життя він провів на відкритому повітрі, піддаючись впливу сонця і різних атмосферних явищ. Перше, що він подумав, дізнавшись діагноз, було: "Скільки ж мені залишилося?".


У Вінні Джонса діагностували рак шкіри

У результаті Джонсу зробили три операції з видалення пухлини. Так, спершу лікарі прибрали злоякісне новоутворення під оком. Потім поруч знайшли ще одну пухлину й позбулися й її. Та потім в актора виявили меланому ще й на потилиці - її також довелося вирізати.

Тепер шанси на повне одужання Вінні Джонса великі.

Актора також сказав, що меланому знайшли і у його дружини Тані - у неї донорське серце, і останні 26 років вона постійно змушена приймати ліки. Рак шкіри став результатом прийому цих медикаментів.

Нагадаємо, Вінні Джонс відомий за ролями у таких фільмах, як "Карти, гроші, два стволи", "Великий куш", "Вкрасти за 60 секунд", "Люди Ікс: Остання битва" та серіалі "Елементарно".

Прінтксрін "The Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів