Стрейзанд замучила робітників примхами і скнарістю?

28 листопада 2013, 15:22

Подейкують, американська співачка та акторка Барбра Стрейзанд нещодавно зробила ремонт у своєму маєтку в Малібу.

Робітники ще довго будуть згадувати прискіпливу 71-річну примадонну, яка сварилася за кожну копійку та доводила їх до шалу своїми примхами.

Про це пишуть "NY Daily News".

Поки в її оселі знаходився хтось із ремонтників, Барбра не їла. А ще робітників проінструктували, щоби вони не сміли дивитися на зірку.


"Її (Стрейзанд) друг їм сказав: "Так, дітки, вам не можна вступати в зоровий контакт із Бабс. Ви знаєте, вона цього не любить. Поки ви тут, на неї не дивіться", - розповідає джерело.

Барбра Стрейзанд допекла робітникам?

Щоправда небажання спілкуватися з робітниками не заважало Стрейзанд "торгуватися, мов на блошиному ринку" та присікуватися до кожної дрібниці, зазначає інформатор.

"Важко було витримати її ниття, і витрачений час та зусилля себе не виправдали, бо вона дуже скупа… Барбра украй прискіплива щодо найменшої деталі та візерунку, ще й величезна всезнайка", - додає співрозмовник видання.

Як відомо, в 2010-му році Стрезйзанд випустила книгу "Моя пристрасть до дизайну", в якій розповіла про оселі та колекції великих зірок.

В одному з інтерв’ю вона тоді зізналася, що дуже переймається симетрією та пропорціями. Якщо щось не так, зізналася Барбра, вона відчуває внутрішній дискомфорт.

Нагадаємо, подейкують, авторитарність Стрейзанд призвела до серйозних проблем у її шлюбі з актором Джеймсом Броліном.

Фото Reuters з сайту "Times of India"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів