Білик виграла суд із журналістами

2 грудня 2013, 13:45

Співачка Ірина Білик виграла суд проти одного з журналів, який опублікував про неї неправдиву інформацію.

Виграш артистки буцімто перший в Україні прецедент, коли зірка виграє суд із захисту честі і гідності, повідомляє "ArtPRoUA".

Рішення суду було оголошено зранку, 2-го грудня. Суд вирішив задовольнити позов співачки. У результаті журнал повинен опублікувати на своїх сторінках спростування з виносом на обкладинку та "виплатити Білик Ірині Миколаївні моральну компенсацію в 20 тисяч гривень".

Ірина Білик виграла суд проти журналу

"На ці гроші я накуплю подарунків і відвезу їх в один з дитячих будинків. Я рада, що суд виніс позитивне рішення, щаслива, що домоглася правди і виграла", - розповіла журналістам відразу після суду Білик.


"Це перший випадок в Україні, коли артист зміг захистити свою честь і гідність, захистив себе, свою сім'ю, дітей. Надалі, я закликаю своїх колег не боятися і відстоювати свої права, якщо вас несправедливо кривдять. А непорядних журналістів хочу попередити , якщо і надалі станете писати про мене неправду , будете покарані!" - додала вона.

Співачка попередила журналістів, що якщо вони писатимуть про неї брехню, то їх буде покарано

Нагадаємо, чотири місяці тривали розбірки між Іриною Білик та журналом, який влітку цього року опублікував інтерв'ю, яке вона не давала.

У матеріалі співачку звинувачували в нетрадиційній сексуальній орієнтації, і розповідалося про оргії, які вона влаштовує на гастролях зі своїм колективом.

Спершу, юристи Білик запропонували дати спростування на сторінках журналу, але коли отримали в редакції відмову, стали готувати позов до суду.

Співачка вирішила особисто з'являтися в суді і була присутня на всіх трьох судових засіданнях. Підтримати Ірину приходили її друзі та колеги.

Фото надане "ArtPRoUA"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів