Міхалкову не шкода українців, яких побили

3 грудня 2013, 12:43

Російський режисер Нікіта Міхалков заявив, що йому не шкода тих українців, які хочуть у Євросоюз, бо для України краще бути з Росією.

А співачка Лоліта вважає, що війна за Євросоюз простим людям не потрібна, йдеться у "ТСН. Особливе".

На запитання, чи шкода йому українців, які постраждали під час розгону Євромайдану, Міхалков заявив – ні.

"Українців, які за Євросоюз? Ні! Тому що я за українців, як з Росією. Якщо вони нападали на владу та на силові структури, це протизаконно. Я не підтримую тих, хто за Євросоюз. Тому що, на мій погляд, для України – це серйозна загибель. Тому що я точно знаю, що Євросоюзу Україна, як і Молдавія, не потрібні!" – зазначив Нікіта Сергійович.


"Нападати на силові структури - протизаконно", - сказав Міхалков

Так само не схвалює прагнення України до Євросоюзу і співачка Лоліта.

"Звичайним людям не потрібна ця війна, її обов’язково хтось підігріває. Я, як людина, яка періодично живе у Єврозоні, у Болгарії, можу сказати, що нічого болгари не отримали, стало лише гірше. Була на гастролях у Греції, мені перекладачка розповіла, що Євросоюз вбив Грецію", - поділилася міркуваннями Лоліта.

А Валерій Меладзе сказав, що перемогти має здоровий глузд.

"Я бажаю, щоб в Україні все-таки усе відбулося мирно і щоб переміг здоровий глузд. Який вибір зробить український народ, такий вибір доведеться зробити українському уряду. Мої щирі співчуття тим, кому було завдано ушкоджень", - сказав Меладзе.

Фото "7 Дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів