Львів’яни попросили Гришка перенести виступ до Межигір’я

3 грудня 2013, 18:05

Учасники Львівського Євромайдану попросили тенора Володимира Гришка не виступати у їхній філармонії, бо він підтримує Януковича.

Свій протест мешканці міста Лева виклали на сторінці у Facebook.

"Шановний пане Гришко! Звертається до Вас Львівський Євромайдан. Чули, що ви маєте виступати 3-го грудня о 19.00 у Львівській філармонії. Ми цінуємо Ваш талант і захоплюємося Вашими піснями. Але львів’янам, які вийшли на майдан протестувати проти свавілля влади та ганебної відмови від євроінтеграції, неприємно, що ви відкрито підтримуєте Віктора Януковича", - йдеться у заяві.

Тож львів’яни порадили Гришку виступати у Межигір’ї або Кремлі.


Тим часом піар-служба співака розповсюдила повідомлення, у якому йдеться про те, що Гришко сам вирішив скасувати концерт у Львові "у зв'язку з політичною напругою в країні, виходячи з етичних міркувань".

"Я віруюча людина, щоразу перед своїм концертом я окроплюю сцену святою водою і хрещуся. Сьогодні я сходив до церкви і поставив свічки за здоров'я тих, хто постраждав від силової зачистки Беркута в ніч на 30-е грудня. Я вирішив скасувати свій концерт - зараз не до веселощів, вирішується доля нашої країни, і кожен з нас не повинен залишатися байдужим, ми всі повинні висловити свою громадянську позицію", - заявив Гришко.

Гришко показово помолився за українців

"Я молюся за тих, хто зараз виходить на Майдан, я молюся за весь український народ", - додав тенор.

Фото з Fcaebook та надане PR Batteries

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів