Кеті Перрі не вміє готувати

4 грудня 2013, 13:10

Американська співачка Кеті Перрі чесно перерахувала свої недоліки: вона не пунктуальна та геть не вміє готувати. А взагалі зірка вважає, що досконалість – це нудно.

Про це йшлося в інтерв’ю Перрі німецькому журналові "Joy", пише "Contact Music".

"Найперше, що ви маєте про мене знати, це те, що я не здатна і яйце зварити", - оголосила співачка, чий шлюб із коміком Расселом Брендом протримався трохи більше року."Друге, я завжди запізнююся. Нічого з цим не можу вдіяти: це у мене від матері. А ще мені складно втриматися від солодощів, якщо вони є в студії", - повідомила Кеті.

Перрі розповіла, що не завжди виглядає ідеальною, і це навіть на краще.


Кеті Перрі не вміє готувати і всюди спізнюється

"Бувають моменти, коли я ходжу з запухлим через акне обличчя. Це добре, що люди бачать мене такою. Так вони знають, що не обов’язково треба бути ідеальним, щоби стати успішним. Досконалість – це нудно", - зазначила артистка.

У інтерв’ю Кеті пригадала своє дитинство і розказала, чого їй не дозволяли батьки – християнські проповідники.

"Найгірше було те, що мені не дозволялося ночувати в подружок. Не дозволялося дивитися телевізор, і я мусила приховувати своє захоплення поп-зірками. Хоча тепер я мушу визнати: насправді я небагато втратила. Сьогодні я рідко вмикаю телевізор", - зізналася Перрі.

Нагадаємо, школяркою Кері упіймали на тому, що вона відтворювала любовну сцену з деревом.

Що ж до дозвілля з друзями, нагадаємо, нещодавно в інтернеті опинилося відео, де п’яненька Перрі співає в караоке з Робертом Паттінсоном.

Фото Reuters з сайту odt.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів