Орнелла Муті хоче стати громадянкою Росії

6 грудня 2013, 10:18

Італійська актриса Орнелла Муті не проти стати громадянкою Росії.

Про це 58-річна зірка фільму "Приборкання норовливого" заявила під час прес-конференції у Москві, повідомляють "Дни.ру" з посилання на "Итар-Тасс".

Актриса з'явилася перед журналістами в темному обтягуючий сукні, посміхнулася і сказала російською: "Доброго ранку, як справи, дякую".

На запитання журналістів, як їй вдається так добре виглядати, Муті відповіла, що "це все російське коріння".


"Мої дідусь і бабуся були росіянами, жили в Петербурзі. Вони виїхали і потім не змогли повернутися, це жахливо. Моя мама багато мені розповідала про Росію, мені подобається думати про своє російське коріння і подобається сюди приїжджати, дізнаватися щось нове про країну" , - пояснила Орнелла.

Орнелла Муті не проти стати росіянкою

Муті зазначила, що була б не проти наслідувати приклад французького актора Жерара Депардьє та отримати російське громадянство.

"Так, це можливо", - заявила вона.

Також актриса зазначила, що добре знає Петербург і бувала в Москві. За словами зірки, Північна столиця їй все ж подобається більше, а Москва здається занадто великою і галасливою.

"Мені подобається ваша сніжна зима, я почуваюся принцесою. Маленькою дівчинкою я із задоволенням дивилася російську "Анну Кареніну", - розповіла Муті.

Орнелла заявила, що готова знову зніматися в Росії. За її словами, вона вже спілкувалася з одним з режисерів щодо зйомок.

Глядачеві Муті перш за все відома за фільмами "Приборкання норовливого" з Адріано Челентано, "Шелест горобиних крил", "Бонні і Клайд по- італійські", "Римські пригоди" та інші.

До слова, минулого року Орнелла Муті разом із Жераром Депардьє їздили розважати главу Чечні Рамзана Кадирова на його день народження.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів