Зіркове взуття для зіркових авто

9 грудня 2013, 10:20

Ні для кого не секрет, що представники шоу-бізнесу вже навряд чи спокушаються покупкою звичайних авто, сьогодні для них це не стільки необхідність в засобі пересування, скільки показник статусності і величини зірки.

Якщо на першому місці в огляді представників богеми незмінно йде їх гардероб, то друге міцно зайняли елітні авто і суперкари.

На догоду ним виробники авто намагаються оснастити машини найостаннішими досягненнями в області автомобілебудування. Розраховувати в цьому випадку на акуратне, розмірене водіння звичайно ж не доводиться, тому на перше місце в питаннях безпеки виходять авто шини.

Яке ж автомобільне "взуття" вважають за краще ставити виробники елітних авто?


У відмінності від рядових автомобілів, для кожної окремої моделі виробник прагне підібрати свою унікальну модель покришок, які будуть здатні витримувати величезні навантаження від скажених швидкостей, так на женевському автосалоні, прошедшем в березні 2013 року компанія Pirelli представила оновлені та повністю перероблені, покришки надшвидкісної серії Pzero.

Італійці розробили абсолютно нову гумо-полімерну суміш, завдяки якій знижується вплив нагріву і збільшується зчеплення з дорогою на надвисоких швидкостях. Покришки Pirelli планується встановлювати на автомобілі Ferrari вже з заводу. Не дивлячись на це, новий супер-кар Ferrari 458 Speciale отримає вже нову серію покришок Michelin Pilot Sport Cup 2, яка також розроблялась виключно для цього авто.

Відходячи від теми елітних авто, варто відмітити, що новітні технології з часом переходять і в сегмент дешевших покришок для широкого круга споживачів.

Купити сучасну гуму світових виробників, розроблену з врахуванням останніх вимог до безпеки найпростіше в інтернет-магазині шин і дисків http://mvo.ua/.

Можна звичайно купити шини і в звичайному магазині, проте тут як правило, вибір не такий великий оскільки найчастіше власник намагається завести самі ходові види шин, при цьому прагне не зв'язуватися з менш популярними і дорожчими видами.

Покупка в інтернеті дозволяє не лише заощадити третину вартості, але і дає величезний вибір.

Люди найчастіше роблять вибір грунтуючись на думці інших людей, і якщо продавець на вашу думку - особа зацікавлена і ви не хочете йому довіряти, завжди можна почитати відгуки реальних покупців що вже використовують цю гуму.

Може деяким це здасться дещо незручно, але зробити правильний вибір набагато простіше знаходячись в зручному кріслі дома.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів