Мухарський тягне Єгорову до суду через аліменти

9 грудня 2013, 16:46

Схоже, шлюб Антіна Мухарського і Сніжани Єгорової остаточно зруйнований. Адже чоловік вирішив судитися з дружиною, бо не може платити гроші на утримання дітей.

Принаймні про це написала Сніжана у своєму Facebook.

"Люди, от скажіть мені, "дурепі безглуздій", як пов'язані між собою події на Майдані з наприклад, різко виниклим бажанням героя революції і лютого патріота (це я без іронії) Антіна вступити у шлюборозлучний процес?!" – запитала обурена Єгорова.

"Я-то думаю, що він на революції, на барикадах, на сцені з мікрофоном і закликами, а він мене до суду запрошує, бо ніяк не може давати гроші на утримання дітей, які за контрактом підписав (без тортур і примусу, поспішаю зауважити), а тільки аліменти по суду з офіційних доходів з роботи, яку, виявляється він через мене втратив!:-))), а не тому, що пішов на революцію вже рік тому!" – зазначила актриса.

Конфлікт Мухарського та Єгорової загострюється і має усі шанси перерости у судову тяганину

"Якщо побачите його, перекажіть, що ми з дітьми за нього переживаємо. Ми там самі не бували, вибачте… Але, кажуть, що кухня є, з голоду не помре… Та й молоді патріотки, сподіваюся, не залишать без уваги такого дядечку! Нагодують, підбадьорять, зігріють і зрозуміють... Тому що він же бореться за їхнє майбутнє…" – іронічно зауважила Сніжана.

"Ех, шкода, що я не олігарх (вибачте за страшне слово) і змушена працювати, щоб дітей прогодувати і продовжувати їх виховувати, а то б сама б на Майдан рвонула, за новим єврочоловіком, кажуть від них євродіти народяться, з вбудованими євроопціями", - пожартувала Єгорова.

Нагадаємо, конфлікт подружжя розпочався через бажання Єгорової емігрувати до США. Після чого Сніжана заявила про бажання розлучитися.

Фото "Tochka.net"

IDEALMEDIA