Зірка "Ідіота" уклав гомосексуальний шлюб?

11 грудня 2013, 10:45

Відомому російському актору і художньому керівнику Державного Театру Націй Євгену Міронову закидають шлюб із чоловіком.

Про те, що зірка "Ідіоту" побрався із зіркою серіалів Сергієм Астаховим повідомив режисер Кирило Ганін.

Художній керівник Московського концептуального театру оголосив про гомосексуальні стосунки Міронова та Астахова на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора Євген Миронов і актор Сергій Астахов вступили в офіційний гомосексуальний шлюб. Все відбулося на території Німеччини. Хто з них у документі значиться як партнер № 1, а хто № 2 невідомо", - заявив Ганін.


Далі режисер нагадав, що Євген Миронов є довіреною особою президента Путіна.

Також Ганін обурився, що останнім часом керівниками театрів Москви стають лише представники сексуальних меншин.

"Крім того останні роки новими худруками всіх московських театрів ставали виключно гомосексуалісти: Миронов став худруком театру Націй, Серебрянніков худруком театру Гоголя, Меньшиков худруком театру Єрмолової. у Великому театрі всі вистави ставить гей Бархатов. І нехай після цього Європа скиглить, що Путін утискає підоров!" - написав він.

Астахов і Міронов побралися?

"Єдине напружує те, що якщо ти не гомосексуаліст і не з Табаковської мафії, ти ніколи не станеш худруком державного театру!" - додав Ганін.

Наразі ані Міронов, ані Астахов не коментують заяву про свій шлюб.

Нагадаємо, нещодавно у Росії прийняли закон про заборону гей-пропаганди. Через це навіть був на межі зриву концерт Елтона Джона у Москві.

Актор Євген Міронов відомий за ролями у фільмах "Любов", "Анкор, ще анкор!", "Стомлені сонцем", "Мусульманин", "Ревізор", "Щоденник його дружини", "У серпні 44-го...", "Будинок дурнів", "Ідіот", "Втеча", "Апостол" та інших.

Якось Міронов казав, що єдина партія, членом якої він є - партія захисників геїв. При цьому напередодні президентських виборів Росії у 2012-му році актор знявся в агітаційному ролику на підтримку Володимира Путіна.

Актор Сергій Астахов, який ніколи не мав дружини та дітей, відомий за численним ролями у театрі. Також 44-річний артист частенько грає у телесеріалах. На його рахунку ролі у серіалах "Бідна Настя", "Вбивча сила", "Діти Арбату", "Втеча", "Полювання на ізюбра", "Єсенін" та інших.

Фото spletnik.ru та kleo.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів