Бекхем став водієм, а його сини обрали собі татуювання

13 грудня 2013, 10:42

Британський футболіст Девід Бекхем розповів про сімейне життя-буття після того, як він залишив професійний спорт і став "домогосподарем" та "водієм".

Між тим його дружина Вікторія прикрасила ялинку, заразом показавши дива акробатики на підборах.

Про це пише "The Daily Mail".

38-річний Девід, з’явившись днями в одному з ток-шоу, запевнив, що йому дуже подобається бути вдома з дітьми, поки жінка займається модним бізнесом. На питання ведучого, чи означає це, що Бекхем став домогосподарем, спортсмен відповів, що так.


"Справді. Але мені подобається. Мені пощастило. Я завжди міг уранці відвозити хлопців до школи і забирати їх, готувати їм вечерю і всяке таке. Тож (тепер) я роблю навіть більше. Я маю змогу відвезти всіх трьох хлопців до школи, а тоді завезти Харпер на кілька годин до її садочка, а потім забрати", - поділився Девід.

"Наразі я щось на кшталт водія. Я весь час у машині", - додав він.

Замість зірки на модній ялинці Вікторії - лялька "Posh Spice"

Як розповів Бекхем, їхні з Вікторією діти наслідують їх самих. Наприклад, 2-річна Харпер уже має примхи щодо одягу.

"Вона (Харпер) готує собі одяг звечора, а потім уранці прокидається, і ми ідемо її збирати, а вона змінює свої плани. І тоді ми вже поспішаємо. Хлопці сперечаються щодо того, що хочуть на сніданок, а я намагаюся і їх зібрати", - описав свій звичайний ранок Бекхем.

"Але ж я в той час у кімнаті з Харпер, намагаюся підібрати їй вбрання, і все, що б я не обрав, що, як на мене, чудово виглядає, вона відкладає. Їй два з половиною рочки. Просто каже "ні". Але у всьому, що обере вона, вона виглядає чудово, тож це просто", - розповів він.

Між тим сини Бекхмів уже заявили, що хочуть зробити собі татуювання, хоч як би тато їх не відмовляв.

"Я сказав: "Будьте інакшими, не робіть татуювань." А вони сказали: Ні, ми одне зробимо Зробимо напис "Мама і тато." І мені на це справді нема чого відповісти", - зізнався футболіст.

До слова, виявляється, Вікторія Бекхем уміє лазити по драбині на височезних підборах. Доказ вона виклала в своєму Instagram, підписавши: "Різдво може бути небезпечним, модні зайчики!"

Фото з Instagram Вікторії Бекхем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів