Байрак: Майдан перетворив Київ на клоаку

13 грудня 2013, 17:12

Режисер Оксана Байрак все ж таки прокоментувала Євромайдан. В неї, як виявилося негативне ставлення до всього, що відбувається у центрі столиці.

Про це Байрак розповіла у коментарі "Story.com.ua".

Раніше пані Оксана сказала лише, що боїться виходити на Майдан. А цього разу вона була більш відверта у висловленнях.

"Два моменти мене надто обурили. Перше - це те, на що "єврогості" столиці перетворили наш Київ. Центр міста нагадує велику громадську клоаку, і все, що роблять з Києвом - це вандалізм", - заявила Байрак.


"Я хочу звернутися до жителів, наприклад, Західної України із запитанням. Ось уявили б вони, якби я, наприклад, зі своїми друзями приїхала до нереально красивого Львова, Івано-Франківська або Тернополя та стала б гадити і випорожнюватися в центрі їх улюблених міст. Як би вони на мене подивилися, що б зі мною зробили середньостатистичні громадяни? Велике запитання ... " – зауважила режисерка.

Байрак поділилася негативним ставленням до подій у центрі міста

Крім цього, вона обурилася через знесення пам’ятника Леніну.

"А те, що виробляють з пам'ятником Леніна - це ж блюзнірство. Не тому, що я за ленінізм. Ніхто не має право чіпати історичні пам'ятники і те, що належить місту. Ну, а другий момент - це те, що до обраного народом Президента України звертатися на "ти" і з образами просто недозволено, як би хто до нього не ставився! Він - гарант Конституції!" – заявила Байрак.

"І ще ... З приводу "європейської" культури ... Я пройшлася по Хрещатику до Майдану і подивилася, що там коїться - у мене стислося серце. Коли ж я звернулася до когось із зауваженням "Що ви робите?" щодо розпалювання багать у центрі міста для приготування юшки, мені просто показали жест з середнім пальцем. Я зрозуміла, що говорити нема про що", - резюмувала жіночка.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів