Карпа: Вітя Павлік відмовився від виступу на Антимайдані

17 грудня 2013, 12:15

Співачка та письменниця Ірена Карпа заявила, що пишається співаком Віктором Павліком, який відмовився співати на мітингу Партії регіонів.

Про це Карпа написала у своєму Facebook.

"Регіонали, біднятка, пучаться, аби на вихідні створити "насичену музичну програму" для свого, як правдиво сформованого "майдану". І знаєте що? Ніхто з нормальних музикантів не погоджується! Особисто я пишаюся Вітьою Павліком, в якого купа кредитів і потрібні гроші, а він відмовився від запропонованого гонорару, що в 40 разів перевищує його гонорар... Браво, респект", - написала Ірена.

Павлік начебто відмовився від грошей за виступ на Антимайдані. Так само зробив і Павло Зібров

Як пише "Gazeta.ua", сам співак не захотів коментувати ситуацію. Але порадив звернутися до свого концертного директора Тетяни.


"Для нас будь-який замовник - це замовник. І вся інформація про замовників і гонорари є внутрішньою. Але те, що Віктор не виступав на Антимайдані - це факт. В той час він мав концерти на Західній Україні. Ми взагалі не бачимо сенсу робити на цьому собі піар. І я не кажу, що ми відмовились. Просто ми не бачимо сенсу говорити про будь-якого замовника, чи нам пропонували і чи ми відмовлялись. Це внутрішня інформація", - повідомила директор Павліка.

Нагадаємо, минулими вихідними на мітингу регіоналів співали Наталія Валевська, Володимир Гришко та Олександр Кривошапко.

Фото з Facebook Павліка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів