Пенелопа Крус спала з Сальмою Хайек

17 грудня 2013, 13:55

Іспанська акторка Пенелопа Крус розповіла про свою тісну дружбу з колегою Сальмою Хайєк, а ще про свою "залежність" від грудного вигодовування.

Про це зірка говорила в своєму інтерв’ю журналові "Allure".

39-річна Пенелопа прикрасила собою обкладинку січневого номеру глянцю, пише "The Daily Mail".

Крус та Хайєк потоваришували ще на початку своєї акторської кар’єри. Вони не один раз ділили одне ліжко та навіть вигадали особливу "дражнилку" одна для одної.


"Вона – одна з моїх найкращих подруг. Ми кличемо одна одну "huevos" (в перекладі з іспанської "яйця"). Це тому, що, коли ми працювали разом, у нас ще не було дітей, тож зазвичай ми спали набагато більше, ніж тепер", - поділилася Крус.

Пенелопа Крус розповіла про свою дружбу з Сальмою Хайєк

"Тож так ми називали одна одну ледарками. Ми багато разів спали в одному ліжку, і вона щоразу намагалася розбудити мене і обізвати "huevos", - розповіла актриса.

Тепер Хайєк, і Крус – мами. Як розказала нещодавно Пенелопа, уночі їй вдається поспати менше трьох годин.

Свою донечку Луну дружина Хав’єра Бардема планує годувати грудьми до 13 місяців. Вона зізнається, що має певну "залежність" від цього процесу.

"Я годувала мого сина (Лео) грудьми 13 місяців, і планую зробити так само із донькою. Тяжко, як настає день, коли ти мусиш це припинити", - зазначила акторка.

Згадуючи власне дитинство, Пенелопа висловлює вдячність своїм батькам за їхню креативність.

"Щонеділі усі в моєму домі займалися прибиранням. Завжди грала музика, і всі танцювали, часом голяка пересувалися будинком. Були не хіпі, але дуже вільні", - додала вона.

Нагадаємо, первісток Крус і Бардема з'явився на світ у січні 2011-го. Цього літа в подружжя народилася ще й дівчинка.

Фото обкладника журналу "Allure" з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів