Кадиров став одним з найцитованіших блогерів Росії

24 грудня 2013, 18:35

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров опинився у рейтингу 20 найбільш цитованих блогерів 2013-го року.

Перше місце посів опозиціонер Олексій Навальний, пише "Лента.ру".

Найбільш цитованими в ЗМІ записами Навального став твіт "Ви тут не сумуйте без мене. А головне - не байдикуйте, жаба сама себе з нафтової труби не скине", написаний із залу суду після оголошення вироку.

А також запис в ЖЖ, зроблений після оголошення результатів виборів мера Москви: "Оголошені результати ми не визнаємо. Вони підроблені".

Другим найцитованішим блогером став Рамзан Кадиров.

Кадиров - другий нацитованіший блогер за 2013 рік

Зокрема, популярними його записами стали: повідомлення в Instagram про "відверте шахрайство" під час підрахунку голосів у конкурсі на символ Росії та запис, яким глава Чечні відповів на звинувачення в перевищенні швидкості: "Сині відерця позбавили мене прав. Тепер довелося пересісти на коня, щоб пересуватися республікою".

Twitter "Грінпіс Росії" виявився на третьому місці в рейтингу, бо протягом осені був головним джерелом інформації про екіпаж судна "Арктик Санрайз", затриманого російською владою.

Крім Навального і Кадирова, в рейтинг найбільш цитованих блогерів потрапили депутати Держдуми Олексій Пушков, Ірина Родніна та Андрій Ісаєв. Також у ТОП-20 згадується Ксенія Собчак.

У 2012 році найбільш цитованим блогером так само був Олексій Навальний. Друге і третє місця посіли Сергій Удальцов і Ксенія Собчак.

Фото з Instagram Кадирова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів