Сліпу Діану Гурцкую не пускають у США

25 грудня 2013, 14:07

Російській співачці Діані Гурцкой не дають візу до США через її окуляри.

У посольстві вимагають, щоб сліпа артистка надала фото без окулярів, пише "Heat.ru".

Діана разом з чоловіком і сином планували відправитися на новорічні свята до Америки.

Так яким же було здивування подружжя , коли їм зателефонували з посольства США і повідомили , що віза Діані може бути схвалена тільки при наявності фотографії співачки "без окулярів для незрячих".


Як розповів чоловік 35-річної співачки - адвокат Петро Кучеренко, на даний момент всі члени їх сім'ї отримали візи, крім Діани.

"Я просто шокований ситуацією, що склалася", - зізнався Кучеренко.

У посольстві США Гурцкой не дають візу через її окуляри

Чоловік Гурцкої склав лист на ім'я американського посла Макфола, де детально описав подію і попросив про вирішення питання.

"Це дивовижний за своєю неполіткоректністю випадок. Всі документи і попередні візи Діани оформлені в темних окулярах, оскільки окуляри - не данина моді чи каприз. Це життя моєї дружини, повне випробувань", - написав він.

"Ступінь моральних страждань людини, якій таким чином вказали на нижчий, у порівнянні з умовно здоровими людьми статус, колосальна", - йдеться у листі до посла.

Чоловік Гурцкої категорично наполягає на принесенні вибачень Діані, "яка вкрай здивована таким ставленням з боку посольства США".

Коханий Діани також заявив, що у разі відмови у візі для дружини просить анулювати візи й інших членів сімейства.

Однак з посольства вже прийшла письмова відповідь, у якій вкрай сухо пояснили, що не збираються йти на поступки незрячій співачці.

Нагадаємо, у 2009-му році у Діани Гурцкої вже була подібна історія з консульством Британії. Там так само вимагали віз артистки фото без окулярів.

Однак тоді співачка зуміла відстояти свої права.

Фото "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів