Дженні Гарт помститься колишньому чоловіку-"вампіру"?

27 грудня 2013, 11:34

Зірка американського серіалу "Район "Беверлі-Хіллз" Дженні Гарт, кажуть, прагне крові.

Акторка буцімто планує помститися своєму колишньому чоловікові – зірці "Сутінок" Пітеру Фачінеллі, повідомляє "The Showbiz Spy".

Гарт має намір написати книгу-одкровення, де розповість усю правду про екса. У мемуарах будуть присутні навіть інтимні подробиці.

"Дженні жадає крові. Вона каже друзям, що збирається розкрити реальну історію про те, чому її шлюб не вдався, і, що вона не збирається писати про Пітер лиш хороші речі", - розповів інформатор.


Гарт помститься колишньому?

Як відомо, в червні цього року Дженні Гарт офіційно розлучилася з Пітером Фачінеллі. Подружжя прожило у шлюбі 11 років та народило трійко дітей.

З чуток, саме зрада з боку Пітера й зруйнувала сім’ю. Тож тепер Дженні має намір помститися за все колишньому.

"Пітер просив Дженні, щоб вона упустила будь-які подробиці, які виставлять його негідником або покажуть його в негативному світлі. Але Дженні сказала йому, що він мусив подумати про це, коли йшов від неї", - додало джерело.

До слова, нині у Гарт є час, аби написати книгу. Адже зовсім нещодавно акторка порвала із останнім з коханців - генеральним директором каналу "PlanesTrains+ Automobilesі" Майклом Шімбо.

Фото "Reuters" з сайту adevarul.ro

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів