Резиденцію президента Франції таранив режисер

27 грудня 2013, 17:22

Італієць на власному автомобілі спробував протаранити ворота резиденції президента Франції Франсуа Олланда.

Затриманий Аттіліо Маджуллі виявився головним режисером італійського комедійного театру в Парижі, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на "Corriere della Sera".

26-го грудня, перебуваючи за кермом машини, чоловік на повному ходу врізався у ворота Єлисейського палацу - резиденцію французького президента. Відразу після інциденту Маджуллі втратив свідомість і був доставлений в лікарню.

Олланд не на жарт роздратував театрального режисера?

Подейкують, своїми діями режисер хотів висловити протест з приводу рішення місцевої влади про істотне скорочення фінансування театру, який він очолює.


Наразі ж Аттіліо Маджуллі помістили до психіатричної лікарні. Там медики мають встановити, чи потребує 67-річний італієць спеціалізованого лікування, або його слід повернути під варту.

До слова, раніше театральний режисер вже провів ще одну акцію протесту неподалік президентського палацу. Тоді Маджуллі підпалив ляльку Арлекіна і розкидав листівки із закликами відновити фінансування його театру. Тоді його заарештували, але після відпустили без пред'явлення звинувачень.

Фото "Reuters" з сайту 15min.lt

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів