Кіра Найтлі протрималася в Twitter півдоби

30 грудня 2013, 17:04

Британська акторка Кіра Найтлі знялася для обкладинки лютневої обкладинки журналу "Harper's Bazaar".

У інтерв’ю зірка розказала про своє суперкоротке "життя" в соцмережі та про фемінізм у Голлівуді.

Про це пише сайт Наrpersbazaar.co.uk.

Найтлі тішиться, що нині можна відкрито говорити про фемінізм, і слово це нарешті перестало бути "брудним". Щоправда, в світі кіно все ще панують чоловіки.


"Я іду на роботу о 5:30 ранку і навряд чи повернуся до 9:00 вечора. Більшість хлопців, з якими я спілкуюся – а я з багатьма хлопцями про це говорила – кажуть: "Усе робить моя дружина", - розповідає Кіра.

Кіра Найтлі рада, що в Голлівуді тепер можна говорити про фемінізм

Те, що так мало жінок знаходять своє місце в кінобізнесі – одна з причин, чому Найтлі замислюється про режисерську кар’єру.

"Із віком це цікавить мене дедалі більше… (як актор) ти чуєш багато "Роби те, що кажуть". Подивившись на це та побувши так довго частиною цього, починаєш думати: "Цікаво, чи є шлях на інший бік", - поділилася акторка.

Кіра каже, що буквально нещодавно відучила себе залежати від чужого схвалення її роботи. Зірка зізнається, що їй би значно простіше жилося, якби вона не була працеголіком.

Найтлі відчайдушно намагається зберегти свою приватність, і тому її нема в соцмережах. Власне, Twitter актриса якось собі завела, але під фальшивим іменем. Той експеримент тривав 12 годин.

"Я відчула себе так, наче я стою осторонь на шкільному ігровому майданчику, я непопулярна, "От дідько", - пригадала вона.

Фото "Harper's Bazaar"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів