Принц Вільям вступив до Кембриджа

1 січня 2014, 11:01

Британський принц Вільям став студентом.

Спадкоємець королівського престолу пройде 10-тижневий курс за спеціальністю "менеджмент у галузі сільського господарства" в рамках програми одного з підрозділів університету Кембриджа, повідомляє "Лента.ру" з посиланням на "AFP".

У рамках освітньої програми Вільям щотижня протягом 18-20 годин відвідуватиме лекції та семінари.

Принц розпочне навчання в січні 2014-го року. А закінчиться курс у середині березня.


Очікується, що на час навчання Вільям переїде в Кембридж.

Принц Вільям став студентом

У програмі курсу розповідається про сільськогосподарську індустрію Великобританії і про проблеми життя в сільській місцевості.

Як зазначає агентство, навчання допоможе Вільяму успішніше керувати герцогством Корнуолл, яке він успадкує від свого батька принца Чарльза, коли до того перейде британський престол.

Раніше Вільям ніколи не навчався в Кембриджі. Після школи він вступив до престижного Ітонського коледжу, потім продовжив свою освіту в шотландському університеті Сент-Ендрюс.

У 2006-му році принц вступив до військової академії Сендхест, де отримав професію пілота вертольота. Після закінчення навчання Вільям вступив на службу в британські ВВС.

Восени 2013-го року після народження сина Джорджа Вільям залишив службу в армії, щоб сконцентруватися на сімейному житті і обов'язках члена королівської сім'ї.

Фото "Reuters" з сайту abc.net.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів