Шарліз Терон удруге стане мамою?

1 січня 2014, 14:39

Подейкують, акторка Шарліз Терон, яка в виховує прийомного 2-річного сина Джексона, має намір подарувати йому братика чи сестричку.

Другу дитинку зірка збирається всиновити в 2014-му році.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на "National Enquirer".

"Шарліз усвідомлює, що їй доведеться багато через що пройти, але вона справді хоче, щоби в Джексона був менший братик. Після Нового року вона знову розпочне процес (усиновлення). Вона бажає, аби в Джексона була сестра чи брат, молодший від нього не більше, ніж на 4-5 років – вона хоче, щоби вони зростали разом", - говорить джерело.


Шарліз Терон хоче другу дитину?

Терон іще не знає, з якої країни приїде до неї друга дитина.

"Вона ще не вирішила. Вона розглядає варіант цього разу всиновити дитину з Південної Африки, але ще не визначилася. Вона просто знає, що хоче ще одну дитину", - додає інформатор.

У своїх інтерв’ю Шарліз Терон неодноразово говорила про всиновлення. Зі слів актриси, вона завжди цього прагнула.

"Моя мати знайшла листа, якого я написала. У ньому говорилося: "Відвези мене, будь ласка, до сиротинця, щоби я могла всиновити дитину" Я завжди знала, що всиновлю дитину. Завжди", - сказала вона.

"Розумієте, я думаю, що жодна мати не прагне бути самотньою матір’ю. Я цього не хотіла, але так сталося", - зізналася зірка.

Як відомо, темношкірого хлопчика Джексона Шарліз усиновила в 2012-му році. Актриса хвалилася, що в вихованні сина їй дуже помагають собаки, тер'єр та пітбуль.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів