12 країн відмовилися від участі у "Євробаченні-2014"

6 січня 2014, 14:07

Ще кілька країн відмовилося від участі у міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2014". Тепер країн-учасниць стало на 12 менше.

Про це пише "Телекритика".

Услід за Хорватією, Чехією, Словаччиною, Люксембургом та Андоррою про свою відмову від конкурсу заявила Болгарія. Представники національного мовника "BNT" повідомили, що країна скасовує свою участь з фінансових причин.

Туреччина заявила, що не повернеться на конкурс у 2014-му році. Проте не виключено, що візьме участь у "Євробаченні" в найближчі роки, повідомили представники національного мовника "TRT".


"Євробачення" втрачає усе більше країн-учасниць

Боснія і Герцеговина не повернеться на конкурс через відсутність спонсора, повідомляють представники "BHRT". Із фінансових причин скасовує свою участь і Сербія, інформують представники національного мовника "RTS".

Внаслідок економічної кризи не співатимуть на "Євробаченні-2014" конкурсанти з Кіпру, повідомляє національна телекомпанія "CyBC".

Також про свою відмову від участі у конкурсі заявили Монако і Марокко.

Нагадаємо, Україна не відмовлялася брати участь у "Євробаченні-2014" та обрала конкурсантку, якою стала 20-річна Марія Яремчук.

Ілюстрація з сайту "BG Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів