Родман заспівав лідеру Північної Кореї "Happy Birthday To You". ВІДЕО

9 січня 2014, 16:48

Знаменитий баскетболіст Денніс Родман привітав главу Північної Кореї Кім Чен Ина піснею "Happy Birthday To You" ("З днем народження тебе") перед баскетбольним матчем в Пхеньяні.

На поєдинок колишніх зірок НБА з корейськими баскетболістами прийшли 14 тисяч глядачів, серед яких був північнокорейський лідер з дружиною і вищим керівництвом держави, повідомляє "ВВС".

Матч був приурочений до дня народження глави Північної Кореї й став подарунком Родмана Кім Чен Ину, якого спортсмен в інтерв'ю журналістам назвав "другом".

Як розповів один з колег Родмана по команді, більше ніхто з американських гравців йому не підспівував, коли Денніс співав пісню.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Офіційний вік північнокорейського лідера точно невідомий. Відомо лише, що Кім Чен Ин народився 8-го січня, чи то 1982-го, чи то 1983-го, чи 1984-го року.

Результат матчу також невідомий, адже команди грали змішаними складами.

Команда Родмана, що складається з колишніх гравців Національної баскетбольної асоціації, зіграла проти корейців першу половину товариського поєдинку. Однак на другу частину гри склади команд змішали, щоб підтримати дружню атмосферу баскетбольного матчу.

Гра відбулася через кілька тижнів після страти дядька Кім Чен Ина, Чан Сон Тхека, якого колись вважали людиною, що має великий вплив в КНДР.

В інтерв'ю "CNN" Родман сказав, що його постійно критикують у США за спроби налагодити зв'язки з Північною Кореєю.

Він також додав, що не має наміру домагатися звільнення американського громадянина Кеннета Бея, засудженого в КНДР на 15 років виправних робіт за шпигунство. Про це його неодноразово просили родичі ув'язненого, вказуючи на поганий стан здоров'я колишнього християнського місіонера.

До слова, Денніс Родман відвідує КНДР вчетверте. Він вважає себе великим другом Кім Чен Ина і називає свої поїздки в Пхеньян "баскетбольною дипломатією".

Завдяки своїй дружбі з північнокорейським диктором баскетболіст очолив антирейтинг знаменитостей, які зловживають своєю популярністю і користуються нею для здійснення не самих благих намірів.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів