Собчак роздягли догола та обшукали в аеропорту Маямі

10 січня 2014, 10:15

Російська телеведуча Ксенія Собчак заявила, що її обшукали в аеропорту Маямі.

При проходженні контролю її затримали нібито тому, що прилад виявив вибухові речовини. Ксенію обшукали і, за її словами, "роздягли догола".

Про це Собчак написала у своєму Twitter.

"На вильоті з Маямі апарат виявив у мене на пальцях "explosives detected" - наявність вибухових речовин. Вперше обшукали роздягнувши догола :)" - обурилась Ксюша.


Та пізніше телеведуча дописала:

"Я не думала, що моє роздягання приверне стільки уваги :) мда :) Зате мене кілька разів попередила велика чорна жінка, що торкатиметься "Sensitive areas" - чутливих місць - вона тільки тильною стороною руки у рукавичках. І якщо я розцінюю це як сексуальну дію, то маю сказати про це".

Собчак розповіла, як її обшукували в аеропорту Маямі

Собчак зізналася, що у момент обшуку розгубилася. Але в результаті у білявки нічого не виявили й відпустили далі.

Представник аеропорту Маямі прокоментував цю ситуацію і пояснив, що обшук не означає підозри у використанні вибухових речовин, пишуть "РИА Новости".

"Я не знаю деталей, але іноді буває так, що людина доторкнулася до чогось, що хоча б віддалено мало відношення до піротехніки і подібних матеріалів, і службові собаки могли це відчути", - пояснила працівниця аеропорту.

Вона відзначила, що не уповноважена вдаватися в деталі обшуку конкретного пасажира. Крім того, вона підкреслила, що обшук здійснюється не співробітниками аеропорту, а представниками поліції чи управління міністерства внутрішньої безпеки США з безпеки на транспорті або інших федеральних служб.

Водночас, у п'ятницю, 10-го січня, американська влада заявила, що Ксенію Собчак ніхто не роздягав в аеропорту Маямі, пишуть "Вести.ру".

"TSA не проводить обшуків з роздяганням. Ймовірно, її обшукали, щоб вирішити ситуацію зі спрацьовуванням сигналу тривоги. Обшук ведеться поверх одягу людини", - повідомила електронною поштою представник TSA Сарі Кошець, особливо підкресливши слово "поверх".

Нагадаємо, днями Собчак разом з чоловіком Максимом Віторганом розважали багатіїв на вечірці у Маямі.

Певно, після цього Ксюша й поверталася додому, коли відбувся інцидент з обшуком в аеропорту.

Фото з Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів