Боса Сумська у рушнику ходила по снігу в Альпах. ФОТО

15 січня 2014, 11:16

Акторське подружжя Ольга Сумська і Віталій Борисюк новорічні канікули провели у горах. Спочатку вони підкорити Карпати, а потім подалися в Альпи.

Відсвяткувавши Різдво у Яремчі, Сумська з чоловіком і донькою Анею вирушили до Італії, де купалися просто неба та ходили босими по снігу.

Фото Сумської у рушнику на снігу оприлюднив "Взгляд".

"Гірське повітря, неймовірні за красою траси заворожують! А тут ще й готель: прямо з гори спустився і відразу в СПА. Чого тут тільки немає! Навіть джакузі на терасі зі снігом, просто на відкритому повітрі. Із задоволенням викупалися на морозці, занурившись у сніг. Фантастика", - поділилася враженнями Ольга.


Ольга загартована, тому із задоволенням занурюється у сніг

Пробіжки босоніж по снігу і купання на морозі актриса вважає чудовою репетицією перед Водохрещем. Сумська пообіцяла 19-го січня пірнути в крижану воду - цієї традиції вона дотримується вже п'ять років.

"Як - раз прилітаємо з Італії - і в ополонку, традицію порушувати не будемо. Чим міцніше мороз, тим екстремальніше. Відчуття непередавані, всім раджу!.. Цього року "дебют" у молодшої Ані. Вона сказала, що наважилася", - зазначила Сумська.

Дочка Сумської Аня цього року теж пірне в ополонку

Фото "Взгляд"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів