Коханка Олланда судиться з журналістами

17 січня 2014, 11:45

Французька актриса Жюлі Гайе, яку записали у коханки президента Франції Франсуа Олланда, подала в суд на місцевий таблоїд "Closer".

Саме цей журнал опублікував скандальний матеріал про стосунки лідера Франції із акторкою.

Гайе звинувачує журналістів видання у порушення таємниці приватного життя й вимагає грошову компенсацію, повідомляє "ВВС" з посиланням на "AFP".

Жінка, якій віднедавна закидають ще й вагітність від президента, вимагає 50 тисяч євро (68 тисяч доларів) моральної компенсацію та ще чотири тисячі на покриття судових витрат.


У разі, якщо позов Жюлі Гайе буде задоволений, журналу доведеться опублікувати судове рішення у справі на обкладинці.

Скандал з коханками Олланда підвищив йому рейтинг

До слова, раніше сам Олланд мав намір судитися із таблоїдом. Однак пізніше президент Франції передумав подавати позов, пославшись на небажання зловживати своїм становищем.

Цікаво, що Франсуа Олланд не заперечує чутки про роман із Жюлі Гайе. Більше того, президент зауважив, що це його особиста справа, яка з жінок нині є його партнеркою у Єлисейському палаці.

Нагадаємо, Олланд офіційно не одружений. До останнього часу першою леді країни вважалася його цивільна дружина Валері Тріервейлер, яка, після появи чуток про коханку Олланда, опинилася в лікарні.

Наразі ж стали відомо, що першу леді потрапила до лікарні через передозування препарату, назва якого не уточнюється, пише "The Daily Telegraph" з посиланням на журнал "Le Point".

Про те, що Валері Тріервейлер випила якісь пігулки, видання дізналося від однієї з її подруг.

Ліки вона прийняла в четвер ввечері, уточнює джерело. Того ж вечора Тріервейлер дізналася від Олланда, що він їй зраджує.

А вранці в п'ятницю, перша леді відчула себе погано, після чого її госпіталізували. Як підкреслила подруга Тріервейлер, приймаючи ліки, вона не розрахувала дозу. За її словами, мови про спробу самогубства не йшло.

До слова, скандал про любовні походеньки викликав підвищення рейтингу Олланда, самого непопулярного президента Франції за останні 70 років.

Прінтскрін "ВВС"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів