Путін згадав про "товариські стосунки" з геями

20 січня 2014, 11:20

Президент Росії Володимир Путін заявив, що є справжнім лібералом та не дискримінує геїв у Росії.

Про це російський гарант сказав в інтерв'ю, даному кільком російських і зарубіжних телеканалів, пише "Лента.ру" з посиланням на "Інтерфакс".

Коментуючи критику закону про заборону пропаганди гомосексуалізму серед неповнолітніх, Путін закликав критиків спочатку вирішити проблеми у "своєму власному домі".

Путін також висловив думку, що закон про заборону пропаганди гомосексуалізму "нікого не зачіпає". Він заявив, що гомосексуалісти в Росії "ніяк не дискримінуються: ні за професійною ознакою, ні за службовим зростанням, ні за визнанням з боку суспільства".


Путін відповів на запитання про геїв у Росії

Тут Володимир Володимирович навів у приклад британського музиканта Елтона Джона, якого в Росії "люблять щиро, незважаючи на його орієнтацію".

"І я сам знаю і підтримую стосунки з деякими такими людьми. У нас абсолютно, я б сказав, товариські стосунки. Я нагороджував декількох таких осіб за результати їхньої роботи, не за їхню орієнтацію", - наголосив Путін.

Крім цього, президент Росії додав, що гомосексуалісти, які мають намір приїхати на Олімпіаду в Сочі, можуть нічого не побоюватися. Адже у Росії всі люди рівні "незалежно від релігії, статі, етнічної приналежності або сексуальної орієнтації".

Нагадаємо, британці назвали Путіна "людиною року". А пізніше його номінували на звання "лиходій року".

Стоп-кадр з "Первого канала" взято на сайті "Лента.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів