Батько Фріске розповів про її стан

23 січня 2014, 10:48

Російська співачка Жанна Фріске до останнього не говорила батькам про свою страшну хворобу. Зараз вона налаштована оптимістично, хоча і не може ходити.

Про стан Жанни розповів її батько Володимир Борисович у програмі "Говорим и показываем" на телеканалі "НТВ".

Про те, що дочка хвора, батько Фріске дізнався в середині минулого року. Її відразу ж почали лікувати в Америці і в Німеччині, а новонароджений син майже весь цей час був з батьками Жанни.

"Давно, я знав давно. Сім місяців тому. Дзвонили мені з Америки і сказали, що проблеми у неї. Вона спочатку не знала, що це таке. У неї були напади. Вона думала , що просто голова болить. Це було після пологів. До пологів вона взагалі ні на що не скаржилася. Відправили на повне обстеження, і потім нам вже сказали", - розповів батько Фріске.


Почувши страшний діагноз, Жанна до останнього намагалася не засмучувати батьків неприємною звісткою про свою хворобу.

Про хворобу Жанна дізналася вже після пологів

"Жанна взагалі сильна людина. Тому вона нікому нічого не сказала. Вони навіть мені до останнього моменту не говорили. Поки я сам не прилетів туди і все це сам не побачив", - повідомив Володимир Борисович.

Він також сказав, що зараз Жанна не встає - вона не може ходити.

За словами батька співачки, єдине, що надає Жанні сил у боротьбі з хворобою, - це бажання знову відчути радість материнства.

"Вона і зараз говорить, вона тільки на це і сподівається. Коли я її проводжав, вона сказала: "Татко, ми переможемо цю бяку". Вона мені пообіцяла, що у нас ще будуть онуки, онучки", - поділився чоловік.

Нагадаємо, про хворобу Фріске стало відомо кілька днів тому. Зараз вона перебуває на лікуванні у Нью-Йорку.

Фото "7 Дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів