Білл Гейтс став курчам, щоб побороти бідність

23 січня 2014, 13:50

Засновник корпорації "Microsoft", мільйярдер Білл Гейтс приміряв кілька перук та образів, зокрема перевтілився у курчатко.

Із цього вийшов "вірусний" відеоролик. За його допомогою відомий благодійник сподівається "заманити" якомога більше інтернет-користувачів на свій вебсайт, де він говорить про проблему бідності в світі.

Про це пише "The Daily Mail".

Білл Гейтс став героєм вірусного ролику

58-річний Білл з’являться в ролику блондином та кучерявим брюнетом, у кашкеті та крихітному циліндрі, капелюсі з фольги та смішних окулярах, з зубиськами та великим льодяником на паличці. Він повторює адресу свого сайту.


Відео Гейтс представив 22-го грудня в ефірі одного з американських ток-шоу.

Мільярдер "заманює" людей на свій сайт, присвячений боротьбі з бідністю в світі

На своєму сайті, в листі-зверненні від імені благодійного фонду Гейтс робить спробу спростувати три "міфи", які, на його думку, не дають перемогти бідність.

Як зазначає бізнесмен, до таких міфів відноситься переконання, що бідні країни завжди лишатимуться бідними, що надана їм міжнародна допомога використовується неефективно, а ще що збільшення населення таких країн призведе до перенаселення планети.

Гейтс наводить історичні дані, цифри та графіки і робить "оптимістичне пророцтво": до 2035-го року на Землі майже не залишиться бідних країн.

Відео "Late Night With Jimmi Fallon" з сайту You Tube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів