Кума Тимошенко: Це фашизм

24 січня 2014, 12:42

Наталія Юсупова, більше відома як кума Юлії Тимошенко, активно обговорює події в країні на своїй сторінці у Facebook.

23-го січня Юсупова написала про те, що припинила тішити себе ілюзіями, коли дізналася як силовики познущалися з 17-річних синів її знайомих.

"Саме сьогодні я зрозуміла реальність того, що відбувається і перестала тішити себе ілюзіями... Мені сьогодні в спортзалі розповіли, як шукали 17-річного підлітка, випускника Кловського ліцею, - це дорога київська школа, тож провокатором за гроші він не може бути", - почала розповідь Юсупова.

Юсупова щиро обурена подіями у країні

За її словами, вдень 22-го січня хлопець з друзями пішов подивитися, що відбувається на вулиці Грушевського.


"Потрапили під роздачу мабуть, зникли усі... Шукали добу, знайшли сьогодні 2-х у РВВС… Одного впізнала мати і моя знайома по одягу… 17 років, пацан, обличчя немає, неможливо впізнати, він навіть не може розмовляти, мовчить, лікарі дуже побоюються за його життя", - продовжила кума Тимошенко.

"Я не просто шокована, моєму синові 17 років... Не треба мені говорити, що треба стежити за дітьми… Адже вони не наркомани і не маніяки, не злочинці, вони хлопці… Навіть якщо вони кидали камені, можна дати по пиці, забрати в міліцію, викликати батьків, але як можна вбивати взагалі підлітка?"- обурилася Юсупова.

"Це ФАШИЗМ! Краще я промовчу, що б зробила я … Доля інших хлопців поки не відома…" – написала вона, додавши, що під "роздачу" потрапляють усі, навіть діти з небідних родин.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів