Вольнова: Співчуваю усім нам

24 січня 2014, 15:10

Телеведуча і світська діва Світлана Вольнова мимоволі є свідком усіх подій на Майдані, адже її квартира знаходиться просто в епіцентрі подій.

І якщо раніше Світлана жалілася лише на те, що майданівці заважають їй спати, то тепер вона почала знаходити на даху вибухівку.

Враженнями від подій Вольнова поділилася у своєму Facebook.

"За останній тиждень знову почастішали набіги на мій дах. І якщо раніше хлопчики-революціонери розмальовували стіни графіті, то тепер вони зібралися воювати. На даху я знайшла коробку з "коктейлями Молотова", новенькі протигази, медикаменти і французьку термальну воду (ймовірно для промивання ран)", - написала Світлана.


"Коли мені говорять про мирні протести, я не можу з цим погодиться. На Грушевського спалили будинок, спалили автобуси, розбиті вітрини, взяті будівлі мерії і профспілок. По всій країні почалися захоплення держ. адміністрацій. Це державний переворот", - заявила телеведуча.

"Переговори з владою революціонерам не потрібні, компромісів не буде. Слабкість президента поставила під загрозу всі мирне населення країни. І сила президента не в тому, щоб жорстоко придушити протести, а в тому, щоб не допустити подібної ситуації. співчуваю всім нам", - резюмувала Вольнова.

Нагадаємо, раніше Світлана вже висловлювалася з приводу останніх подій у країні.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів