Кейт Хадсон: Я не планую весілля

29 січня 2014, 16:51

Американська актриса Кейт Хадсон заявила, що не збирається заміж за свого коханого - фронтмена гурту "Muse" Метта Белламі.

34-річна зірка запевнила, що наразі жодних планів щодо весілля в неї немає, пише "The Daily Mail".

"Ви знаєте, я зараз нічого не планує, бо ми обоє так зайняті і це чудово", - сказала Хадсон.

Кейт і Метт ось уже три роки прибувають в статусі нареченої і нареченого та навіть встигли обзавестися спільним дитям. Однак навіть народження сина два роки тому не підштовхнуло парочку до узаконення стосунків.


Хадсон не хоче заміж

Сама акторка зізнається, що бере приклад своєї мами і вітчима.

"Я родом з нетрадиційної сім'ї. Мої батьки не були розписані. Мабуть це якось вплинуло на те, що я не відчуваю потреби зв'язувати себе узами шлюбу", - зауважила Хадсон.

Зірка вважає, що планування весілля - це величезна справа, до якої потрібно підходити з усією відповідальністю, а зараз вони з коханим дуже зайняті, щоб виділити на це хоча б пару хвилин.

До слова, Кейт, яка під час зйомок фільму "Війна наречених" приміряла на себе роль нареченої, зараз усілякими способами намагається цього уникнути:

"На майданчику я буквально щохвилини думала про те, що весілля - це не для мене. Я поки що не готова до такого торжества".

Нагадаємо, наразі Хадсон і Белламі виховують зараз двох синів: 10-річного Райдера – сина Кейт від першого шлюбу з музикантом Крісом Робінсоном та спільного 2-річного Бінгема.

Фото "Reuters" з сайту chicagotribune.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів