Бібер сам здався поліції Канади

30 січня 2014, 10:45

Канадський поп-співак Джастін Бібер добровільно здався поліції Торонто через інцидент з водієм лімузина, що стався у грудні минулого року.

Про це пише "Лента.ру" з посиланням на "CBC".

Перед відділенням поліції зібралися шанувальники Бібера. Тож правоохоронцям довелося оточити співака кільцем, щоб провести до приміщення.

Джастін прибув до поліції, аби йому висунули звинувачення у нападі на водія лімузина 29-го грудня 2013-го року в Торонто.


Раніше повідомлялося, що винуватцем інциденту міг бути або Бібер, або хтось ще, хто їхав разом з музикантом в лімузині. Жодних інших деталей про напад на водія в поліції не приводять.

Бібер сам прибув до поліції

Очікується, що після бесіди з поліцейськими Бібера відпустять і зобов'яжуть з'явитися в поліцію пізніше .

Крім того, 23-го січня Біберу висунули звинувачення у США - його підозрюють у водінні під впливом алкоголю і наркотиків.

Нагадаємо, після всіх цих інцидентів на сайті Білого Дому з’явилася петиція з вимогою вислати Бібера з США.

Як пише "People", попри те, що петиція вже зібрала понад 100 тисяч підписів, співака не бажано депортувати з країни. Саме так заявив імміграційний експерт.

"Так як Бібер не завдав серйозної шкоди іншій людині, дуже малоймовірно, що його депортують з США через звинувачення, пов’язані з інцидентом у Маямі", - сказав експерт.

Як відомо, 23-го січня Бібера заарештували у Маямі, а вже наступного дня він вийшов під заставу.

Скріншот з сайту "CBS"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів