Ештон Катчер Чарлі Шину: Заткни свою пельку

7 лютого 2014, 11:01

Американські актори Чарлі Шин та Ештон Катчер розважили своїх шанувальників публічною сваркою.

Катчер вилаявся на адресу старшого колеги в одному з телешоу, а Чарлі відповів йому в Twitter.

Про це пише "TMZ".

Почалося з того, що наречений Міли Куніс поскаржився, що Шин постійно пише про нього всяку гидоту в своєму мікроблозі. Мовляв, Чарлі ніяк не може пережити, що Ештон замінив його в серіалі "Двоє з половиною чоловіків".

"Чуваче, заткни свою пельку! Досить уже. Три роки минуло, а ти досі лаєш мне в Twitter. Ну правда, чуваче, чого ти?", - сказав Катчер у камеру, звертаючись до Шина.

Невдовзі у мікроблозі Шина з’явилися вибачення.

Катчер і Шин "обмінялися люб'язностями"

"Ештоне, послання отримано. Мені дуже прикро, ти звучав як я! Хороша робота! Моя провина, я роздратувався через інше лайно та зірвав зло на тобі. Сподіваюся, в тебе все добре", - написав Чарлі.

Здавалося б, на цьому й кінець, але вже за дві години Чарлі розмістив нове повідомлення. Або він писав свій пост-примирення ще до того, як побачив Катчера по телевізору, або в нього просто погіршився настрій.

"Чувак, якщо ти ще колись скажеш мені, щоби я заткнув пельку, бодай раз, я тебе на рік відправлю харчуватися лікарняною їжею", - попередив Шин Катчера.

Нагадаємо, Чарлі Шин "вилетів" із ситкому "Двоє з половиною чоловіків" після сварки з продюсерами. На його місце ввели персонажа Катчера. На думку Чарлі, вийшло "відстійно".

Фото Reuters з сайтів "The International Business Times" та beautyworldnews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів