Енріке Іглесіас: Важливі й любов, і секс

7 лютого 2014, 14:45

Співак Енріке Іглесіас розповів, які важливі для нього любов та секс. Іще він заприсягнувся, що ніколи не пробував наркотиків, а ось випити в компанії полюбляє.

Про це пише "The Mirror".

"Любов і секс необхідні для того, щоби стосунки жили. Мені подобається секс, звісно, подобається - а кому ж не подобається... Люди гадають, що для стосунків потрібен або секс, або кохання, а я вважаю, що обидва вони дуже важливі", - зазначив 38-річний Енріке.

Дуже сексуальним, певно, співака вважають його закохані фанатки. Кілька тижнів тому, розповів Іглесіас, одна з них у самій білизні з'явилася в його оселі в Маямі. Відчайдушній шанувальниці довелося провливти спеціальним тунелем.


Зі слів Іглесіаса, його дічина Анна Курнікова не стала сердитися чи ревнувати, і навіть дала мокрій бідоласі свій одяг.

Також у інтерв'ю Енріке розповів, що ніколи не пробував ніяких наркотичних речовин.

Іглесіас вважає, що в стосунках однаково важливі любов та секс

"Мене ніколи не вабили наркотики. Нерідко мене запитували: "Ти не вживаєш кокаїну? Ти ж працюєш у музиці. Ти правда не вживаєш кокаїну?", - поділився Енріке.

"Мені не подобається пхати щось до носа. Дайте мені випити, дайте рому. Я п’ю, я – соціальний пияк, але я відчуваю, що можу це контролювати", - запевнив він.

Як зізнався артист, він має друзів, які цілий тиждень можуть просидіти на кокаїні чи ще чомусь, а потім бути в повному порядку, але такі розваги не для нього.

"Мені потрібні мої вісім годин сну, оце точно", - підсумував Іглесіас.

Коментуючи скандальну поведінку свого 20-річного колеги, співака Джастіна Бібера, Енріке зауважив: хлопець дуже молодий та експериментує, і нема кому його вгамувати.

"Зазвичай у цьому бізнесі навколо є люди "так, так", а потрібні такі, які не побояться сказати тобі "ні". Треба, щоби тобі сказали, коли ти робиш помилку. Це дуже важливо", - зазначив співак.

Фото Reuters з сайту musictimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів