Собчак: Особисто мені ця Олімпіада не потрібна

9 лютого 2014, 09:49

Російська телеведуча та тусовщиця Ксенія Собчак розповіла, що думає про Олімпіаду в Сочі.

Ксенія вважає, що ця грандіозна спортивна подія - гімн російському характеру.

"Їздити на дорогій машині, але не мати грошей на заправку, купувати сумки "Шанель", але жити в зйомній 30-метровій квартирі, вечеряти в дорогому ресторані, а потім тиждень голодувати... Не можу сказати за кожного громадянина Росії, але особисто мені ця Олімпіада не потрібна", - написала на своєму офіційному сайті Ксюша.

"Я вважаю, що в країні без нормальної медицини, систем охорони здоров'я та освіти влаштовувати такі "салютики" у вигляді Олімпіади - це аморально", - додала вона.


Однак, на думку Собчак, єдиним плюсом Олімпіади є те, що якби ці гроші не вклали в будівництво всіляких стадіонів, доріг та готелів, то їх би все одно вкрали.

Собчак озвучила своє ставлення до Олімпіади в Сочі

"До того ж у будь-якому нормальному суспільстві Олімпіада - це якийсь вінець прогресу країни. Потрібно спочатку виховати спортсменів - щоб у нас не один Плющенко страждав за весь спорт. Я його дуже поважаю, він великий герой. Але коли я народилася - він катався, і я помру - а він як і раніше буде їздити на Олімпіади", - додала телеведуча.

Ксенія зауважила, що непогано, що Плющенко їздить - погано, що більше нікому. Білявка також додала, що в Росії "немає нормальних спортивних закладів для дітей, зруйнована інфраструктура спорту".

"Зате у нас Олімпіада. Це якесь марення", - обурилась вона.

Далі Собчак заявила, що на "Червоній Поляні" вона ніколи не була й не каталась і, швидше за все, й не поїде.

"Навіщо? Там набагато дорожче, ніж на багатьох європейських курортах. Сочі міг би розвиватися, якби це був недорогий курорт для людей, які сильно економлять. Але відпочинок у тій же Туреччині і навіть Австрії та Італії дешевше, ніж у Сочі", - пояснила вона.

Наостанок Ксюша зауважила:

"Я не поїду на Олімпіаду. Хотіла побувати на відкритті, але робочий графік не дозволить. По телевізору дивитися не буду. Я належу до тих людей, які спорт не дивляться, а ним займаються. Чоловік Максим, думаю, теж. Він любить футбол, а його в зимовій програмі, на жаль, немає".

Фото з Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів