Син Порошенка купує торти у магазині батька. ФОТО

10 лютого 2014, 17:46

Син Петра Порошенко Олексій купує продукцію у магазинах "Рошен", які належать його батькові. Сааме слово "купує" є ключовим у даному реченні. І саме цей факт здивував користувача Facebook, який побачив Порошенка-молодшого біля каси у з двома "Київськими" тортами.

"У фірмовому магазині "Рошен" на Бессарабці зіткнувся ніс до носа з людиною, чиє обличчя мені здалося підозріло знайомим. Молодий чоловік вибрав два "Київських" торта і попрямував до каси. Став у чергу, а коли він підійшов розплатитися до каси, я його нарешті упізнав. І для підтвердження своїх слів встиг сфотографувати цей момент", - написав у соцмережі Сергій Цигіпа.

Олексій Порошенко у магазині свого тата - звичайний покупець

За його словами, Олексій Порошенко спокійно купував торти у магазині свого батька.

"Хтось скаже: "І що тут такого?!" - Я відповім: відчуйте різницю між сім'єю Петра Порошенка і "Сім’єю" пана президента Януковича, чий син збільшив свої статки за рік на 4000%. І якби такий феноменальний бізнес-зліт Олександра Януковича пояснювався виключно його неабияким фінансовим талантом, так ні ж. І ми всі про це знаємо. І вони знають, що ми знаємо", - зазначив користувач.


А от раптова зустріч із сином Порошенка вразила Цигіпу у хорошому сенсі, бо Олексій не був схожий на мажорів, якими зазвичай є діти політиків та олігархів.

"…І добре, що в цьому правилі трапляються винятки. Бо Держава починається з виховання в Сім'ї. Сім’ї - без лапок, але з великої літери", - резюмував автор фото.

Нагадаємо, восени 29-річний Олексій Порошенко одружився.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів