Басков став улюбленцем гей-клубу олімпійського Сочі

13 лютого 2014, 14:53

Російський співак Микола Басков став справжнім улюбленцем одного з гей-клубів Сочі, де нині проходять зимові Олімпійські ігри.

Незважаючи на нещодавню заяву сочинського мера Анатолія Пахомова про те, що, мовляв, " в місті Сочі гомосексуалісти не проживають", на території столиці Олімпіади функціонує кілька гей-клубів.

І от в одному з них щовечора аншлаг. Адже там виступає Микола Басков. Щоправда, не власною персоною - артисти клубу роблять на тенора пародію. Однак сам Коля, як виявилося, не проти того, що образ використовують любителі нетрадиційного кохання, пише "Heat.ru".

Баскову подобається, що його пародіюють у гей-клубах

На сцені гей-клубу відвідувачів розважає розвеселе травесті-шоу, де найпопулярнішою частиною програми є пародії на зірок шоу-бізнесу: Аллу Пугачову, Ані Лорак, Бориса Моїсеєва та інших виконавців. Та найбільше веселить гостей закладу пародія на дует Миколи Баскова і співачки Наталі під назвою "Николай".


Пародійний номер досить відвертий, тому травесті-артисти зривають незмінні овації. До слова, сам Басков зізнався, що до того, що його образ використовують в гей-закладах олімпійського Сочі, ставиться спокійно і з гумором.

"Будь-яка пародія - це ознака популярності. Я така людина, яка ніколи не стане ображатися. Чи то вдала або невдала пародія", - сказав Коля.

Кадр з пародії на Баскова і Наталі

"Звичайно, не знаю, чи правильно влаштовувати таке шоу під час Олімпіади. Все-таки це подія міжнародного рівня і зараз в Сочі дуже багато західних гостей. Але особисто мене зовсім не збентежила, а тільки порадувала ця пародія. Мені приємно бути в числі артистів, яких часто пародіюють", - додав він.

Фото "Heat.ru" та "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів