Брайан Мей закликав бойкотувати зоопарк, де вбили жирафа

13 лютого 2014, 18:01

Британський рокер Брайан Мей засудив убивство та публічне розчленування жирафа Маріуса, яке відбулося днями в зоопарку Копенгагена.

Через свій офіційний сайт учасник гурту "Queen" закликав бойкотувати цей заклад.

Те, що зробили з Маріусом через те, що тварина була непридатна для розмноження, Мей назвав "моторошним, абсурдним актом жорстокості".

"Як і більшості світу, нам було огидно бачити, як зоопарк проігнорував численні пропозиції дати новий дім бідолашній тварині, і як безжально, наче пишаючись цим, щоби всі бачили, вони обірвали його життя", - написав рокер.


Брайана Мея обурило вбивство жирафа

"Я вважаю, що лише в один спосіб порядні люди можуть висловити свої почуття щодо цього – повністю бойкотувати Копенгагенський зоопарк. Я вважаю, що цим дурним вчинком керівники цього зоопарку прискорили його загибель як закладу. Як на мене, це було б заслужено та просто стало б результатом цієї трагедії", - зазначив Мей.

Також у своєму зверненні музикант заявив, що на його думку, зоопарки узагалі є анахронізмом, і їх варто поступово позакривати. На думку Брайана, більше користі було б, якби гроші, що витрачаються на утримання тварин у неволі, йшли на їхнє збереження в дикій природі.

Як писала "Українська правда. ЖИТТЯ", на захист жирафа зібрали десятки тисяч підписів, проте 9-го лютого Маріуса убили.

Як відомо, Брайан Мей є затятим тваринозахисником. Зокрема він дуже переймається долею борсуків.

Фото з Twitter Брайана Мея

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів