Шейк і Роналду визнали кращими за Бекхемів

13 лютого 2014, 17:22

Португальський футболіст Кріштіану Роналду та його російська кохана-модель Ірина Шейк очолили рейтинг "Найкрасивішої пари" у футбольному світі.

Американське виданням "FreeBetNegotiator.com" влаштувало таке опитування напередодні Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться в 2014-му році в Бразилії, пише "The Mirror".

Вболівальники, які взяли участь в опитуванні, пальму першості віддали парі Кріштіану Роналду та Ірини Шейк. За бомбардира "Реал Мадрид" і російську модель проголосувало 18% всіх респондентів.

Роналду і Шейк визнали "найкрасивішою парою"

А от знамените подружжя Девід та Вікторія Бекхем виявилися лише другими, бо отримали лише 14% голосів.


Подружжя Бекхемів лише другі

Третю сходинку посіли футболіст "Барселони" Ліонель Мессі і його кохана Антонелла Роккуззо (11%), четверту - спортсмен з "Ліверпуля" Стівен Джеррард з дружиною Алекс (9 %) і п'яте - захисник "Барселони" Жерар Піке та співачка Шакіра (8%).

Шакіра і Піке - п'яті

До слова, цікаво, що 63% чоловіків, які брали участь в опитуванні, на запитання "Проміняли б ви свою дружину/кохану на яку-небудь із супутниць футболістів" відповіли "ні".

А от 44% жінок на подібне питання відповіли, що готові розлучитися зі своєю нинішньою другою половинкою заради когось з футболістів.

Фото Instagram Роналду, Бекхем та Шакіри

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів