Екс-"Татушка" Волкова хоче заміж і п’ятьох дітей

17 лютого 2014, 14:44

Колишня учасниця російського дуету "Тату" Юлія Волкова зізналася, що хоче народити ще трьох дітей та вийти заміж.

Вона разом з сином Саміром і дочкою Вікою відпочивала на лижному курорті, де зустрілася з Катериною Осадчею та розповіла про те, як виховує своїх дітей. Про це йшлося у "Світському житті".

За словами Юлі, з батьками своїх двох дітей вона не ворогувала.

"Я не маю із ними взагалі ніяких стосунків. Я ніколи з ними не ворогувала, вважаю, що це по-дурному. Тому що це моє минуле, були почуття, було кохання. Навіщо зараз сваритися? Як роблять деякі і поливають один одного брудом? Ніколи в житті! Я за спілкування. Але спільна тема у нас – це діти. Кожен має своє окреме життя", - поділилася Волкова.


Волкова не сварилася з батьками своїх дітей

Також співачка не судилася з ексами через аліменти.

"Подавати на аліменти – дурість, людина повинна нести відповідальність. Якщо ти зробив дитину, ти повинен за нього все життя відповідати. Але як я можу змусити або прийти та принижатися, просити грошей, навіщо? Має бути бажання допомагати, але вони не допомагають. Ні перший чоловік, ні другий, ні грошами, ніяк", - зізналася Юлія.

Волкова, яка є мусульманкою, заявила, що хоче ще дітей.

"Це ніяк не пов'язано з моєю вірою, але я взагалі завжди хотіла мати п'ятьох дітей", - сказала вона.

Екс-чоловіки не допомагають Юлі з дітьми, але вона все одно хоче народжувати ще

Наразі Волоква має стосунки з чоловіком, який добре ставиться до її дітей.

"Ми разом вже чотири роки, і він з'явився одразу після Парвіза. Цікаво, що діти знають: у кожного з них є свій тато. Мій коханий чоловік сказав: "Я ваш друг, я кохаю вашу маму". А діти все одно звуть його татом. Він з ними займається, він їх на лижі перший і поставив", - розповіла співачка.

Волкова також додала, що не проти вийти заміж.

"Так, я хочу заміж. Раніше не була готова до цього, вважала себе вільною людиною. Було усе, щоб жити: і діти, і робота, і кар'єра. Зараз все те ж саме, але хочеться свята. Мулу запросити, щоб були батьки, діти, друзі… Вдягти білу сукню", - поділилася Юля.

Юля хоче справжнє весілля з білою сукнею та святом

Фото з Instgram Волкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів