Білан розповів, коли втратив цноту

17 лютого 2014, 17:21

Російський співак Діма Білан розповів про свій перший сексуальний досвід у житті.

32-річний артист, який рідко розповідає про особисте, вирішив поділитися спогадами про перше кохання та втрату цноту. Про це Діма повідав в інтерв'ю "Heat.ru".

"Насправді, говорити про перший секс з аналітичної точки зору безглуздо, тому що це дуже сильна емоція, сплеск адреналіну, час, коли ти себе не контролюєш. Можу сказати одне: у мене це сталося, коли я закінчував школу, мені було близько 17-18 років", - зізнався Білан.

"Не знаю, пізно це чи рано, але я точно знаю, що тоді я був готовий до перших сексуальних стосунків. До цього у мене були почуття, але абстрактні і нічим, крім пристрасних поцілунків це не закінчувалося", - додав він.


До слова, перше кохання Діма згадує, як справжню залежність.

Діма Білан згадав про перший секс

"Я пам'ятаю, в якій ейфорії перебував і як потім мене було складно "відтягнути" від моєї любові. Але в той момент переді мною стояв вибір: чи хочу я вчитися і досягати успіху чи все-таки з головою пірнути в ці почуття. Це була дуже неспокійна любов, тоді я почав писати вірші, став відчувати цей світ по-іншому", - зауважив він.

"Між нами була не тільки фізика - ми однаково бачили, однаково мислили, могли просто мовчати і триматися за руку. Коли ця любов закінчилася, було дуже дивно, тому що мені здавалося, що вона назавжди", - додав співак.

Щоправда, через розтавання з першою дівчиною Діма не надто переймався. Мовляв, все закінчилося само собою, просто зійшло нанівець.

"Однак ініціатива все одно була не моя, тому що у мене до кінця не вистачало сил зважитися на подібний крок. Я дізнався, що вона виїхала з країни, і довгий час не міг зрозуміти, що відбувається. Потім вона написала мені листа, в якому сказала, що ми більше так не можемо - занадто сильна залежність", - пригдав артист.

"У мене в житті, слава богу, ніколи не було нерозділеного кохання. Просто так склалося... Напевно, тому що в той момент я вже серйозно займався своєю професією і музика для мене завжди була і буде на першому місці", - пояснив він.

Наостанок Білан зауважив, що інтим дуже важливий у стосунках.

"Адже, якщо ви сильно розсваритеся, будуть суперечки і непорозуміння, то, коли ви займаєтеся любов'ю, то ви відповідаєте відразу на всі питання. Тому інтимні стосунки це дуже важливий аспект", - зауважив вже досвідчений співак.

Фото Instagram Білана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів