Як Бредлі Купер без трусів до Обами ходив

18 лютого 2014, 10:51

Американський актор Бредлі Купер розкрив пікантний секрет: минулого тижня він обідав із президентом Бараком Обамою, не маючи на собі трусів.

39-річна зірка погладшав, і в вирішальний момент спіднє на нього просто не налізло.

У цьому Бредлі зізнався в одному з американських ток-шоу, пише "Contact Music".

"Я зараз готуюся до нового фільму і намагаюся швидко набрати вагу. Я набрав близько 15 фунтів (приблизно 7 кілограмів) за чотири тижні, і на мене більше ніщо не налазить. Я надягнув смокінг, який був на мені під час "Golden Globes", я просто кинув його в сумку і поїхав до Вашингтона", - розповів Купер.


Купер сходив до Обами без трусів, зате в смокінгу

"Я одягаюся, за 10 хвилин я маю виходити, і тут труси натягуються лише ось сюди (до середини стегон)… Тож я мусив іти без трусів, бо інакше ніяк не виходило. Я це зробив. Я мусив…", - поділився актор.

До слова, схожість із Бараком Обамою принесла невдачу іншому акторові – Мохамену Мехді Уазанні. Нагадаємо, він зіграв Сатану в серіалі "Біблія", і схожість персонажа та чинного президента США впала в око багатьом.

Тоді канал "The History Channel" оприлюднив офіційне звернення щодо глибокої поваги до Обами та випадковості його схожості з Сатаною. Наприкінці лютого серіал вийшов на американські телеекрани. Про всяк випадок, Сатану з нього взагалі вирізали, пише "Ace Showbiz".

Фото з Іnstagram Бредлі Купера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів