Колишня перша леді Франції судиться з журналістами

18 лютого 2014, 11:49

Зраджена цивільна дружина президента Франції Франсуа Олланда Валері Тріервейлер подала позов на 55 тисяч євро проти журналу "Closer", який опублікував її фотографії в купальнику.

Колишня перша леді звинувачує журнал у вторгненні в приватне життя, йдеться у Twitter "Closer".

Французький таблоїд на початку лютого опублікував фотографії Тріервейлер, яка відпочиває в бікіні на пляжі Маврикія. Публікація викликала різке невдоволення жінки, пише "Лента.ру".

На появу знімків в журналі відреагував також син Валері Тріервейлер, який у своєму Twiiter зажадав від журналістів залишити його матір в спокої.


Валері Тріервейлер хоче грошей за свої фото у купальнику

"Після пережитих нею випробувань вона має право на відпочинок", - написав Леонард Тріервейлер.

До слова, раніше, в жовтні 2012-го року, таблоїд "Closer" вже було оштрафовано за публікацію фотографії Валері Тріервейлер в купальнику.

Тоді за публікацію знімків, зроблених під час спільної відпустки Тріервейлер з Франсуа Олландом в резиденції на острові Форт де Брегансон в Середземному морі, журналу довелося заплатити відшкодування збитку у розмірі півтори тисячі євро.

Тріервейлер також намагалася добитися компенсації за вторгнення в її приватне життя в розмірі від 20 до 25 тисяч євро. Однак суддя визнав, що перша леді слід було врахувати ризик бути сфотографованою при появі на пляжі президентської резиденції в купальнику.

Як відомо, наприкінці січня президент Франції Франсуа Олланд офіційно оголосив про розрив з Валері Тріервейлер. Раніше, на початку січня, французькі таблоїди повідомили про те, що Олланд зраджує Тріервейлер з 41-річною актрисою Жюлі Гайе.

Валері Тріервейлер була подругою Олланда з середини 2000-х років. Хоча їхні стосунки не були зареєстровані офіційно, Тріервейлер виконувала роль першої леді Франції, супроводжуючи главу держави в офіційних поїздках.

Фото Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів