Емма Уотсон: Завагітнію - пострижуся

18 лютого 2014, 17:44

Британська актриса Емма Уотсон запевнила, що ніколи не робитиме собі татуювань, але обов'язково коротко пострижеться.

Іще зірка розказала, як отруїлася, попивши несвіжої води на зйомках фільму "Ной". Усе через режисера Даррена Аранофскі, який, піклуючись про довкілля, заборонив усім приносити на майданчик пластикові пляшки.

Про це йшлося в інтерв'ю Уотсон журналові "Wonderland".

Зі слів Емми, їй дуже до вподоби татуювання, але лише на комусь, а не на ній самій. А от свої довгі коси вона обов'язково колись іще раз обріже.


"Якщо чесно, з такою зачіскою я більше почувалася собою. Я почувалася зухвалою, це давало мені сили, бо це був мій вибір. І сексуальною також почувалася. Може, це тому, що шия була гола, але чомусь я почувалася супер, суперсексуальною", - поділилася актриса.

"Щойно я завагітнію, перше, що зроблю, то це зріжу волосся, бо знатиму, що деякий час не працюватиму. Якби я не була актрисою, то весь час би так робила", - запевнила Уотсон.

Емма Уотсон обріже коси, як завагітніє

Поки ж Емма, яка зустрічається зі студентом Оксфорда, ще не вагітна і працює. Вона знялася в фільмі "Ной" і захворіла через погану воду, пише "The Daily Mail".

"Я почувалася настільки втомленою одного ранку, що узяла кухля зі свого трейлера та випила якусь несвіжу воду, яка довго там стояла. Я (після цього) була дуже хвора", - поділилася Емма.

"Коли о п’ятій ранку на знімальному майданчику немає жодної пляшки води, коли ти виснажена і мариш – це не було ідеально", - згадала актриса.

Уотсон сказала про своє нездужання Аранофскі, а той у відповідь порадив їй використати це під час знімання сцени.

"Я повернулася до автобуса і спитала: "Він жартує?" А у відповідь – мертва тиша", - розповіла зірка.

Стрічка "Ной", у якій головну роль зіграв Рассел Кроу, вийде не екрани в квітні. Емма Уотсон зіграла дочку біблійного персонажа.

Фото з Тwitter Емми Уотсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів